CW+ Community Hub

A bold and playful structure in the central atrium of a large London hospital raises awareness of this busy charity, and acts as a focus for its many activities.

The Community Hub, located in the central atrium, acts as activity venue and permanent signpost for the hospital’s charity.

The Community Hub, located in the central atrium, acts as activity venue and permanent signpost for the hospital’s charity.

Projects_Office_CWPLUS_COMMUNITY HUB_STRUCTURE_REAR.jpg
Projects_Office_CWPLUS_COMMUNITY HUB_STRUCTURE_INTERIOR.jpg

HEALTHCARE / INTERIOR / JOINERY

London / 2018

Hospital charity CW+ commissioned Projects Office to design a bespoke Community Hub. Located in Chelsea and Westminster Hospital’s large central atrium, the structure helps with way finding, facilitates various activities, and acts as a permanent information and fundraising point.

The structure, made up of MDF panels on an exposed tulip wood frame, includes storage for seating and equipment, room for displays, a large digital screen, and a touch-down bench with power sockets for meetings, work and conversations.

Projects_Office_CWPLUS_COMMUNITY HUB_JOINERY_DETAIL.jpg