SOUTHGATE ROAD

Projects Office have completed the renovation of a family home in De Beauvoir Town, north east London

RESIDENTIAL / INTERIORS 

Private Client / De Beauvoir Town / London / 2017

A baby was on the way and time was of the essence when the clients, a young family, approached us to re-imagine the interior of their three storey Victorian townhouse. Within a full redecoration, we focussed the budget on the key spaces of the kitchen, family bathroom and master bedroom (sleep is precious, after all) with entertaining and relaxed family living in mind.  

The new interventions are designed to work in harmony with the building’s period features and the clients’ collections of objects, furniture and artworks. A palette of warm whites, punctuated with whitewashed timber and the occasional pastel hue makes a calming backdrop to family life. 

Projects_Office_Southgate Road_Kitchen Rear.jpg